Tlf 53 57 80 85 - E-mail: uglernesverden@gmail.com

Avl & Unger


Her på siden kan du følge med i hvilke ugler der yngler og deres unger. Når nye unger bliver taget ind, vil der komme et nyt fotoalbum samt beskrivelse af uglerne. 

Alle unger bliver håndopmadet og vil komme med de frivillige og Henrik hjem, så de oplever så meget som muligt gennem de første måneder, og på den måde bliver præget. Hjemmene er meget forskellige og der er derfor mulighed for at bestille en unge, som bliver præget på en bestemt måde hvis det ønskes.

Kontakt os for mere info.Halsbåndsnatugler

(Dværghornugle)

I øjeblikket er der ingen unger. 

 


Transformerugler

(Hvidmasket Dværghornugle)

Hannen er omkring 1,5 år gammel vil derfor være klar til at parre. Hunne er stadig en ung-ugle så hun vil først være klar næste år.


Sepianatugler

Marts: Parring set første gang
April: Hunnen har lagt sig i reden
Maj: To unger klækkede d 25. og 22. Efter et par dage hos deres mor er ungerne flyttet ud til Mai, for at blive håndopmadet og præget/trænet. 
Juni: Ungerne har fået øjne og vokser meget hver dag. De er også begge blevet ringmærket.

Følg ungernes opvækst i slideshowet! 


Plettet Afrikansk Hornugle

Grå og brun variant.

Marts: Avlsparret er begyndt at vise parringsadfærd. Hannen er klar og vil gerne have hunnen med på reden. Nu mangler vi bare det gode vejr og at hunnen tager imod hans tilbud.
April: Hunnen er begyndt at lægge sig til rette i reden og kalder nu på hannen, som ellers lige havde droppen sin brunst. Stakkels fyr.
Maj: Jytte har lagt sig på 3 æg. Vi venter spændt til slutningen af måneden, på om der mon kommer unger! 
To unger er klækket d. 24. og 28. Efter et par dage hos deres mor, er de flyttet ud til Mai, for at blive håndopmadet og præget/trænet. 
Juni: Begge unger er begyndt at se, i starten af måneden og den ældste blev ringmærket d 1.juni.

Følg med i ungernes opvækst i slideshowet! 


Dværghornugler

(Scops)

Dette par blev tilføjet i starten af maj og er overtaget fra en anden opdrætter. Vi er derfor spændte på om uglerne vil yngle i år.

Maj: Hunnen har lagt 5 æg. Disse er alle blevet lagt i rugemaskine hos Mai så vi kan præge ungerne fra start af. De vil selvfølgelig blive håndopmadet. Vi håber hun vælger at lægge flere æg, som hun selv får lov til at udruge.
Juni: Hunnen er set sidde i hullet til redekassen. Vi håber det er et tegn på at reden inspiceres og at den bliver godkendt til flere æg. 
Æggene udvikler sig og vi glæder os til at møde de små unger. Umiddelbart er 4 ud af 5 æg befrugtede og levende.

Følg ungerne helt fra æg til ung i slideshowet!
Billeder af forældrene kommer.

 

 


Se hvad der sker!


Få en gratis webshop - NemmeHjemmesider.dk