Tlf: 53 57 80 85 E-mail: uglernesverden@gmail.com

Hvem er vi?

Uglernes Verden består af firmaets ejer, Henrik Christensen og hans dygtige frivillige.

Jeg har hele livet været glad for dyr og natur! Jeg er opvokset på landet sammen med dyr og har senere arbejdet i landbruget. Gennem mit voksenliv havde jeg hund, kat og papegøje. Så kom uglerne ind i billedet!

Min store passion for ugler startede for 8 år siden, og da der ikke er meget information at få på dette område som privatperson, er jeg autodidakt og har brugt al min fritid på at lære, hvordan jeg skal træne og præge mine ugler.

Jeg nyder at arbejde og formidle med mine ugler. Det bedste er at give folk en masse ny viden omkring ugler samt en oplevelse de sent glemmer. Uglernes Verden vil udvide med nye tamme ugler de næste år og der vil også komme flere avlsugler.


 


De frivillige er alle folk, som brænder for arbejdet med uglerne! 

Deres rolle hos Uglernes Verden er, at gøre det daglige arbejde lettere for Henrik når han har travlt med sit dag-arbejde. De bruger også meget tid på, at præge uglerne og træne med dem, så de kan bruges til fremvisning. De daglige opgaver hos Uglernes Verden består blandt andet af, fodring, rengøring af anlæg, træning og gåture med uglerne. 

"Det er en helt igennem fantastisk følelese når en ugle første gang tager træningen til sig og gør som man beder den om. Noget så trivielt som "Gå-på-vægten"-træning giver en følelse af samhørighed mellem træner og ugle.

- Mai Roust